Over ons

De hosts van ‘Alles over aanbesteden’ zijn Octavia Siertsema en Peter Streefkerk.

Octavia Siertsema

Peter Streefkerk

Octavia Siertsema

Eigenaar van Octavia Siertsema & Partners vof.

Ze is aanbestedingsspecialist sinds 2010 en ondersteunt alle soorten bedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen. Ze geeft workshops en presentaties over dit onderwerp.

Octavia is ook auteur van het succesvolle “Handboek  inschrijven op aanbesteden”, waarvan intussen een tweede editie is verschenen. Een onmisbaar boek voor iedereen die met aanbestedingen te maken heeft. U kunt het bestellen via haar website.

Octavia was tien jaar werkzaam als overheidsinkoper op facilitair gebied, daarvoor als facilitair manager. Ze is een Groningse die zeer nuchter, concreet en pragmatisch met zaken omgaat.

Contact
E-mail: info@octavia-siertsema.nl
Twitter: @Octavia_tenders
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/octavia-siertsema/

Maatschappelijk betrokkenheid
Collectant voor Alzheimer Nederland
Penningmeester van de Stichting ’t Willaer Zwembad Scherpenzeel.

 

Peter Streefkerk

Eigenaar van Respect Inkoopconsultancy en Starck bv, development & training.

Sinds 1998 is Peter werkzaam als zelfstandig senior-adviseur inkoop en contractmanagement in zowel de private als de publieke sector. Hij kan daarom vaak een goed vergelijk maken tussen beide sectoren. Naast zijn baan als adviseur vraagt men hem ook vaak voor het verzorgen van presentaties, workshops en trainingen.

Peter is auteur van de boeken ‘Inkoop voor dummies’ (3e editie) en Inkoop (2e editie) en medeauteur van de boeken ’Inkoopmanagement in gemeenten, op weg naar professionalisering’ (Nederland), ‘Efficiënt aankopen met overheidsopdrachten’ (België) en ‘E-commerce & E-business’ (Nederland). Daarnaast worden zijn artikelen en blogs geregeld gepubliceerd in vakbladen en op websites. Ook schrijft hij al twaalf jaar met heel veel plezier boekrecensies voor Managementboek.nl, Inkopers-cafe.nl en Aanbestedingscafe.nl.

Zijn aanpak en communicatie richting klanten laten zich het best omschrijven als pragmatisch, simpel, helder en met een vleugje humor toegelicht.

Contact
E-mail: streefkerk@respect-nl.com
Twitter: @StreefkerkPeter
LinkedIn: linkedin.com/in/peter-streefkerk-3196533

Maatschappelijk betrokkenheid
Medeoprichter van Inkopers Tegen Kanker (ITK), als wielrenner meervoudig deelnemer aan Alpe d’HuZes (KWF) en eenmalig deelnemer aan Alpentocht (Cliniclowns) en Giro di Muscoli (ALS).

Design & eindredactie
Deze website is ontworpen en gebouwd door Walter Goyen van Liqua Design & Tekst uit Amersfoort.
Walter helpt ook bedrijven bij het inschrijven op aanbestedingen. Hij verzorgde het grafisch design voor veel (Europese) inschrijvingen op aanbestedingen, inclusief de opmaak van illustraties, foto’s en tabellen. Hij hielp ook vaak mee met de controle van teksten en de eindredactie.
Meer informatie: Liqua.nl